Uspostavljanje bezbedne komunikacione linije sa Europolom

Bez autora
May 30 2010

Prvi potpredsednik-zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor Europola Rob Vejnrajt potpisali su Mapu puta za operativnu saradnju i puno članstvo Srbije u Europolu, Memorandum o razumevanju i uspostavljanju bezbedne komunikacione linije i bilateralni sporazum za interkonekciju kompjuterske mreže. U narednom periodu biće realizovano sve što je predviđeno Mapom puta. Srbija će uskoro postati strateški i operativni partner Europola. Za to je potrebno da postoji potpuna razmena informacija i zaštita podataka kako oni ne bi došli u ruke onih grupa kojima bi to pomoglo u izbegavanju hapšenja. Srbija je centralni partner Europola u ovom delu Evrope.

Uspostavljanje bezbedne komunikacione linije sa EuropolomPrvi potpredsednik-zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor Europola Rob Vejnrajt potpisali su Mapu puta za operativnu saradnju i puno članstvo Srbije u Europolu, Memorandum o razumevanju i uspostavljanju bezbedne komunikacione linije i bilateralni sporazum za interkonekciju kompjuterske mreže.

U narednom periodu biće realizovano sve što je predviđeno Mapom puta. Srbija će uskoro postati strateški i operativni partner Europola. Za to je potrebno da postoji potpuna razmena informacija i zaštita podataka kako oni ne bi došli u ruke onih grupa kojima bi to pomoglo u izbegavanju hapšenja.

Srbija je centralni partner Europola u ovom delu Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik